“YA ALLAH, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA PERASAAN SEÐiH ÐAN ÐUKACiTA, AKU BERLINÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA LEMAH ÐAN MALAS, AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BAHKiL ÐAN PENAKUT ÐAN AKU BERLiNÐUNG KEPAÐAMU ÐARiPAÐA BEBAN HUTANG ÐAN TEKANAN PERASAAN.”


“YA ALLAH, BUKAKANLAH UNTUKKU PiNTU-PiNTU KEBAiKAN, PiNTU-PiNTU KESELAMATAN, PiNTU-PiNTU KESiHATAN, PiNTU-PiNTU KENiKMATAN, PiNTU-PiNTU KEBERKATAN, PiNTU-PiNTU KEKUATAN, PiNTU-PiNTU CiNTA SEJATi, PiNTU-PiNTU KASiH SAYANG, PiNTU-PiNTU REZEKi, PiNTU-PiNTU iLMU, PiNTU-PiNTU KEAMPUNAN ÐAN PiNTU-PiNTU SYURGA, YA ALLAH YANG MAHA PENGASiH LAGi MAHA PENYAYANG.”


Selasa, April 07, 2009

JUALAN AMAL - Telekung Sulam

Assalamualaikum wbt.,

Sila kunjungi MAMBANG-Di-AWAN LiTTLE KiOSK untuk produk terkini.

Dapatkan telekung sulam Indonesia sempena bulan Ramadan yang bakal menjelma tidak lama lagi. Kelebihan telekung sulam Indonesia :

  • MATERiAL 100% COTTON
  • JAHiTAN KEMAS DAN BERKUALiTi
  • SANGAT SELESA DiPAKAi
  • SULAM SEDERHANA, SESUAi UTK MUSLiMAH YG SUKAKAN KESEDERHANAAN
  • BOLEH DiDAPATi DLM PELBAGAi WARNA (SULAM)
  • JUGA SESUAi UTK DiJADiKAN HANTARAN
Jualan amal ~ membeli sambil menderma ke Tabung Yayasan Pembangunan Nur Hikmah. Tekad kami, 5% daripada jumlah jualan bersih akan disalurkan ke Yayasan Pembangunan Nur Hikmah. Marilah kita bersama-sama menyumbangkan sedikit bantuan bagi meringankan beban sambil menjana ekonomi negara.

Terima kasih di atas sokongan anda.Sabda Rasullullah SAW:

Dari Abu Hurairah r.a., “Apabila seorang anak Adam itu meninggal dunia, akan terputuslah segala amalannya melainkan tiga perkara: sedekah jariah, ilmu yang bermanfaat atau anak soleh yang mendoakannya.” (HR Muslim)

Dari Amru bin Auf r.a., “Sesungguhnya sedekah seseorang Islam itu memanjangkan umur daripada mati dalam keadaan teruk dan Allah SWT pula menghapuskan dengan sedekah itu sikap sombong, takbur dan membanggakan diri (dari pemberiannya). (HR Bukhari)

0 KOMEN:

Catat Ulasan

Kongsikan komen anda di sini...

Related Posts with Thumbnails